Gyakran ismételt kérdések

Mi az a myHealzz?

A myHealzz portál a HEALZZ2 medikai rendszert használó magán egészségügyi szolgáltatók páciensei részére készült weboldal és mobil applikáció. A myHealzz oldalon a felhasználók előjegyzéseket rögzíthetnek ezekhez a szolgáltatókhoz, kezelhetik egészségügyi dokumentumaikat és még számos hasznos, az egészséggel kapcsolatos funkciót érhetnek el.

Hogyan tudom használni a myHealzz oldalt?

A myHealzz ügyfélportál egy előzetes regisztrációt követően bárki számára hozzáférhető és használható. Bizonyos funkciók regisztráció nélkül is elérhetőek, de a teljes funkcionalitás csak regisztráció és bejelentkezés után hozzáférhető.

Regisztráció nélkül tudom használni a myHealzz oldalt?

Igen, az oldal néhány funkciója regisztráció nélkül is elérhető és használható, de a teljes funkcionalitás csak regisztráció és bejelentkezés után válik hozzáférhetővé.

Ki regisztrálhat a myHealzz oldalra?

A myHealzz ügyfélportálra bárki regisztrálhat.

Milyen adatokat kell regisztráció során megadnom?

Regisztráció során csak a felhasználó nevét, email címét, telefonszámát és születési dátumát kérjük el. Más adat megadására nincs szükség.

Kell-e fizetnem a myHealzz ügyfélportál használatáért?

Nem, nem kell. A myHealzz ügyfélportál minden felhasználó részére korlátlanul és ingyenesen használható.

Milyen egészségügyi szolgáltatókat érek el a myHealzz oldalon keresztül?

Az orvoskereső részben egy külön legördülő listában lehet az elérhető egészségügyi intézmények között böngészni. Az itt található egészségügyi intézmények mind kapcsolatban vannak a myHealzz ügyfélportállal, tehát lehet hozzájuk időpontot foglalni illetve egy ilyen intézményben keletkezett egészségügyi dokumentáció is elérhető a felhasználó részére.

Hogyan tudom letölteni a myHealzz applikációt?

A myHealzz ügyfélportálhoz kapcsolódó mobil applikáció elérhető mind iOs, mind Android operációs rendszerekre és így ingyenesen eléhető az AppStore illetve a Google Play áruházakban.

Milyen egészségügyi adatokat tárol rólam a myHealzz oldal?

Az oldal kizárólag olyan személyes- illetőleg egészségügyi adatot tárol, amit a felhasználó megad és annak tárolásához hozzájárul. Minden ilyen adat egyedi titkosítással kerül tárolásra adatbázisunkban, tehát azt senki más nem képes visszakódolni és megtekinteni, csak a jogszerűen bejelentkezett felhasználó.

A myHealzz ügyfélportálon tudok orvossal közvetlenül kapcsolatba lépni?

A myHealzz ügyfélportál egy informatikai szolgáltatás, a portálon keresztül szakorvossal közvetlenül nem lehet kapcsolatba lépni. Az egészségügyi intézményeknél és a szakorvosoknál azonban minden esetben fel van tüntetve telefonons vagy emailes elérhetőség, ilyen esetben az intézménnyel kell közvetlenül kapcsolatba lépni.